KoreTrak in Nederland

Fit worden in stijl doe je met de nieuwe generatie gezondheids- en fitnesshorloge van KoreTrak!

KoreTrak is alleen online beschikbaar: door van de officiële website te kopen, krijg je gegarandeerd de best mogelijke deal.

Je hoeft alleen de verzendinformatie in te vullen op de website, je bestelling te betalen en wij zorgen voor de rest!

OVER KORETRAK

Goede smartwatches zijn niet moeilijk verkrijgbaar, maar de meeste zijn vrij duur. En als je voor de goedkopere optie gaat, betekent dat niet altijd dat je krijgt wat je nodig hebt. Het kan moeilijk zijn om de juiste smartwatch te vinden die bij je past, vooral als je gek bent op fitness: hoogwaardige producten kunnen namelijk een aardige deuk in je spaargeld maken. Dan zijn apparaten zoals KoreTrak wel erg handig. KoreTrak is gemaakt door experts uit de fitnessindustrie die bekend staan om hun uitstekende fitnessapparatuur. Hun smartwatch, uitgerust met de beste functies, is daarom een ideaal alternatief voor de prijzige merkhorloges.

WAT MAAKT KORETRAK ZO SPECIAAL?

KoreTrak is een uitstekende manier om je gezondheid en conditie in de gaten te houden, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven. Samen met de Kore Health and Safety app kan je al je fitnessdoelen bereiken. En als je niet echt aan sport doet, gebruik je deze smartwatch gewoon als een gezondheids- en hartmonitor die je helpt je vitale functies bij te houden en de waarschuwingssignalen te zien voordat ze een groter probleem gaan vormen. Dankzij het ontwerp is KoreTrak uiterst eenvoudig te begrijpen en te gebruiken. Tik gewoon op het scherm en selecteer de modus die je nodig hebt. Je kunt KoreTrak zelfs dragen tijdens het zwemmen; een IP67-gecertificeerd apparaat kan tot 30 minuten ondergedompeld worden in water niet dieper dan 1m. Dankzij de lange levensduur van de batterij hoef je hem vrijwel nooit af te doen.

VOORNAAMSTE FUNCTIES

  • Aanpasbare activiteit: als je ooit het gevoel hebt dat je onder druk wordt gezet door meldingen van fitnessapplicaties, zul je blij zijn te horen dat je je eigen activiteitenlimieten kunt instellen en je eigen meldingen over inactiviteit kunt selecteren.
  • Slaap monitoren: er is geen makkelijkere manier om gezond te blijven dan door voldoende nachtrust te krijgen. Door je slaappatroon te analyseren, kan je werken aan het verbeteren van de kwaliteit van je slaap.
  • Gezondheid bijhouden: controleer je hartslag, bloeddruk en bloedzuurstofgehalte in slechts 10 seconden. Niets is belangrijker dan zorgen voor je gezondheid en met KoreTrak is dit gemakkelijker dan ooit.
  • Activiteitentracker: houd op elk moment van de week je stappen, afstand en algemene oefeningen bij met het ingebouwde multisportvolgsysteem. Gebruik de smartwatch op zichzelf of koppel hem aan een fitnessapp om je fitnessdoelen te bereiken.
  • Notificaties: ontvang meldingen van telefoongesprekken en berichten zonder je telefoon in je handen te houden: perfect voor diegenen die zich richten op hun trainingsroutine.
  • Compatibel: koppel KoreTrak met een iOS- of Android-smartphone om meldingen te ontvangen of je bestaande fitness- en gezondheidsapp te updaten.
  • IP67-gecertificeerd: deze smartwatch is volledig waterdicht; je kunt dus afwassen, douchen of een half uur lang door hevige regen lopen zonder je apparaat te beschadigen.
  • Betaalbaar: goede smartwatches kunnen erg duur zijn, maar deze niet. Je ontvangt een hoogwaardig product, zonder dat je voor een merknaam hoeft te betalen.

IS KORETRAK HET WAARD?

Absoluut! Waarom zou je meer betalen voor een merknaam, terwijl je voor veel minder een hoogwaardige smartwatch kunt kopen van een bedrijf dat ervaring heeft op het gebied van apparatuur en technologie voor gezondheid en fitness? Smartwatches zijn niet alleen handig, ze zijn ook erg goed voor je gezondheid en conditie. Volg je vitale functies om veranderingen sneller te ontdekken en stel fitnessdoelen om gezond te blijven: allemaal mogelijk met KoreTrak.

PRIJZEN VAN KORETRAK IN NEDERLAND

SPECIALE AANBIEDING: voor een beperkte tijd voert KoreTrak een promotie in Nederland waardoor je deze fantastische smartwatch kunt kopen voor maar €76,85 €49,95!

HOE EN WAAR KAN IK KORETRAK KOPEN?

KoreTrak is alleen online beschikbaar en is te vinden op de officiële website. Door rechtstreeks bij de officiële winkel te kopen, zorg je ervoor dat je de combinatie van beste prijs en kwaliteit ontvangt.